Catering

Home / Catering

Authentiek Indiase catering

We zijn een authentiek Indiase cateraar en serveren gerechten uit alle windstreken van India. Maar we maken ook graag gebruik van recepten uit onze eigen familiegeschiedenis, wat onze gerechten en hapjes een heel eigen smaak geeft.

Zelfgemaakte kruidenmengsels

Bovendien kruiden we onze gerechten met zelfgeroosterde Indiase kruidenmengsels, die we zelf samenstellen. Deze mengsels zijn gebaseerd op tientallen jaren oude familierecepten en geven daardoor een unieke smaak aan onze gerechten.

Combimenu’s

Anita Kluge / Anubhuti

Wanneer onze klanten niet alleen Indiase, maar ook gerechten uit hun eigen cultuur op het menu willen zetten, dan maken we die graag. Bijvoorbeeld een mix van Zuid-Afrikaanse gerechten en Indiase gerechten, of een andere smakelijke combinatie.

We zijn hier flexibel in, omdat het ons doel is om uw ervaring zo breed en authentiek mogelijk te maken.

Kleding en sieraden

Om een extra Indiase sfeer te creëren, bieden we ook traditionele Indiase kleding en sieraden te huur aan.

Van bedrijfslunches tot kinderfeestjes

We verzorgen de catering voor tal van particuliere en zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan zakenlunches of bedrijfsevenementen, maar ook aan bruiloften, picknicks, (kinder)feestjes, recepties of begrafenissen.

Aantal personen

We bieden catering aan voor groepen van 20 tot 200 personen.

Contact

U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, om uw wensen te bespreken of gewoon ter informatie.

Foto’s

Om een indruk te geven van onze catering, tonen we u graag wat foto’s. Van de voorbereidingen in de keuken én natuurlijk van het eindresultaat op het bord.